Timeplan Watanabeleir 2015

Timeplanen for årets Watanabeleir er klar:
Timeplan med aktiviteter

Nytt av året er at det blir offisiell sosial samling for de over 18 år, fra kl. 21.00 på lørdagskvelden i Vågsbygd KK sine klubblokaler. Muligheter for overnatting i dojo i tilknytning til styrkerommet.

Videre er det laget til en fysisk form for natursti som vi har kalt «Karate kongens Ninja Sti» – Dette er i hovedsak ment for de yngste utøverne opp til 12 år, men ingenting er absolutt.

Vi håper og tror at dette blir veldig bra, og for å få dette best mulig vil vi ha en tilbakemelding innen 1 juni, på hvor mange deltakere som vil være med fra hver enkelt klubb. Det holder med navn og alder, slik at vi i forkant sette opp lag som skal gå sammen, og tidskjema for gjennomføringen. Det blir kamp mot elementene som fossefall, gigantiske spindelvev, mørke grotter og vinglete broer samt fæle sumobrytere og ninjakrigere. Alle må beseires for hjelpe  Karate kongen med å få tilbake sine naturlige superkrefter.