Category: Informasjon

NKFs Hederstegn til Terje Årdal!

Stilartsleder og hovedtrener i Vågsbygd KK, Terje Årdal, ble hedret på årets Forbundsting i Norges Kampsportforbund! Lørdag 26.05 mottok han NKFs Hederstegn for innsatsen han har gjort for Karaten i Norge helt siden starten i 1971. Alle klubbene i stilarten gratulerer og akker for innsatsen Terje har lagt ned så langt!

Watanabeleir 2018

Kristiansand Karate Club nytt medlem i SKAN!

Vi ønsker Kristiansand Karate Club velkommen som medlem av SKAN! Klubben blir formelt medlem av den internasjonale organisasjonen SKA i mai 2018.

Shihan Terje Årdal gradert til 7. Dan

27. oktober ble Terje Årdal tildelt 7. Dan av Toshiyuki Yoshitake, leder for den internasjonale Shorin Ryu organisasjonen (SKA). Terje Årdal er høyeste graderte i stilarten og innehar nå en mestergrad som svært få nordmenn har i Karate. Vi gratulerer Shihan Terje Årdal med en velfortjent 7. Dan! NKF nyhet her.

Shorin Ryu mesterskap 2013

Velkommen til det 12. SKAN mesterskapet og til Grimstad! Er du stilartens beste utøver i Norge? Da har du sjansen til å bevise det 2. mars 2013. Det konkurreres i Kata og Kumite, og det er også lagklasser i begge øvelser. Vi håper det kommer flest mulig barn, ungdom og voksne. Alle barn får innsatsmedalje, …

Continue reading

Ny president i SKA

Shigenobu Nakano blir etterfulgt av Yoshitake Toshiyuki som leder for Shorin Ryu Karate Association. Toshiyuki er dermed valgt inn som president for SKA.

Ny nettside

Nettsiden har blitt oppdatert med nytt design, og domenet er endret fra www.shorinryu-norway.com til www.shorinryu.no. Videre oppdateringer vil komme for å forbedre innholdet på nettsiden.